Raisha Timal review

In januari hebben we 2 lean sessies gehad met Guy, Anita en de afdeling Servicedesk. Voor mij zijn Guy en Anita twee inspirerende personen die zich meer dan 100% inzetten voor mij en mijn team. Al gauw tijdens de voorbereidingen van trainingen merkte ik dat zij goed luisterde naar mijn wensen en behoeftes, dit hebben er voor gezorgd dat wij 2 geslaagde dagen hebben gehad.

Zowel de individuele medewerkers als het gehele teams zijn gegroeid door de sessies. Op menselijke vlak hebben we meer inzicht in elkaars krachten, maar ook normen/waarden. Wat zorgt voor een bepaalde gedrag van je collega? Welke taken passen bij een collega? Op resultaatgebied hebben we gekeken naar KPI/Target en naar acties om dit in kleine stappen te verbeteren. AND guess what we laten een stijgende lijn zijn zowel op KPI als op persoonlijk vlak.

Ik wil nogmaals mijn waardering uitspreken voor deze 2 Leanhelden, jullie maken het verschil: training in elkaar zetten is makkelijk, maar dit echt leiden op jullie manier is geweldig. Wij gaan elkaar zeker vaker spreken in de toekomst.

Zie onderstaande foto: enthousiasme spat er van af!

ik wil graag meer informatie