Drijfveren in Beweging

Inzicht in drijfveren helpt ons om het beste uit onszelf te halen en teams met de juiste managementstijl te laten excelleren.

Onze drijfveren bepalen hoe we handelen en denken, wat ons motiveert of juist demotiveert en wat ons werkelijk beweegt. Een beter inzicht in deze drijfveren zorgt voor een beter begrip van het gedrag van zowel onszelf als onze collega’s. We zetten dit in om obstakels en vooroordelen in samenwerking aan te pakken en de communicatie weer te laten stromen.

Wat is het en voor wie?

Deze training is voor teams die prettiger en effectiever willen samen werken. Waar krijg jij energie van en waar loop je op leeg? Door welke bril kijk jij naar de wereld en hoe is dat van invloed op jouw overtuigingen en gedrag? Wat zijn onze kwaliteiten als team en hoe kunnen we elkaar onderling aanvullen of versterken?​ In een combinatie van fun, theorie en praktijk ervaar je dit aan den lijve. Je krijgt inzicht in je persoonlijke drijfverenprofiel en het teamprofiel. Je leert vooroordelen en misverstanden gemakkelijker uit de wereld te helpen, elkaar te versterken en meer slagkracht te genereren.

Het programma Drijfveren in Beweging (1 dag of 2 dagen):

  • Theorie drijfveren (RealDrives)
  • Jouw kwaliteiten/persoonlijk profiel
  • Positief en negatief gedrag
  • Verwachtingen vanuit het filter van je drijveren
  • Feedback geven per kleur
  • Omgangsvormen: dos en don’ts
  • Teamprofiel: Wat zijn onze kwaliteiten en hoe kunnen we elkaar versterken?
  • Strategie per kleur
  • Managementstijl per kleur: Hoe motiveer je?
  • Kleurentaal: commitment, professionaliteit, integriteit, openheid

Wat kan je na deze training?

Je hebt inzicht in jouw persoonlijke drijfveren, overtuigingen en gedrag en die van je collega’s. Je begrijpt waarom het team functioneert zoals het functioneert en kunt dit positief beïnvloeden. Je werkt gemakkelijker en prettiger samen. Je weet wat wel en niet bij je past op het werk. In teamverband komen ieders kwaliteiten tot hun recht en ondersteunen de teamleden elkaar om continu te verbeteren.

Begeleiding op de werkvloer:

Natuurlijk begeleiden wij je graag bij de verdere implementatie op de werkvloer. Hiervoor geldt ons standaard consultingtarief.

Maatwerk

Wij bieden maatwerk voor elk team, elke organisatie en elk vraagstuk. Vraag hiervoor een gratis kennismakingsgesprek aan.

Samenvatting

Training: Drijfveren in beweging
Voorbereiding: Drijfveren vragenlijst
Investering: 1 dag of 2 dagen, consultingtarief
Plus drijfveerprofiel 175 euro per persoon.
Prijs afhankelijk van de grootte van het team
Deelnemers: teams op elk niveau binnen de organisatie
Locatie: Amsterdam of in-company

ik wil graag meer informatie